godmorgon

Skulle skriva ett inlägg förut men de sket sig. va ute och festade igår, kan typ inte röra mig nu har värsta skavsåret på foten:( aldrig mer dansa hela natten med klackar! Kände mig skitful igår men ja orkade inte bry mig :)min kompis fyllde år igår så vi firade tsm, kom t klubben typ halv tolv sen börja alla typ säga grattis kl 12 o pussa mig och sånt:D kände mig våldtagen fast på ett bra sätt :)
Alla e så jävla trevliga och sånt här i serbien lärde känna typ hälften av alla människor där, okej kanske inte de va typ 1000 pers där men ändå. Har haft en skit bra födelsedag förutom att vi blev skjutsade av en full taxi chaufför och fick skavsår och knäckte typ 4 naglar.
Skulle ut idag igen men jag e helt död men man vet aldrig va som händer :D
 
''
 
 

sant :)

Medan du ignorerar henne,
Så finns de någon där ute som ger henne uppmärksamhet.
 
Medan du ger henne problem,
En annan kille lyssnar.
 
När du är för upptagen för henne,
En annan kille har tid för henne.
 
Medan du får henne att gråta,
En annan kille försöker få henne att le.
 
När du inte är säker på ifall du vill ha henne,
En annan kille har redan listat ut att han vill ha henne.

:(

Hörs imorgon...

...


..

 

min dag + planer och lite onödigt

precis kommit hem från stranden, eller inte precis haha men har duschat och så. Vet inte vad som händer ikväll haha dricker kaffe just nu, svaart, ni vet sånt jävla balkan kaffe med sump i eller va de heter ahah :( stackars mig.
har slösat mina pengar så kan inte festa får pengar typ om några dagar men ska iaf på nån fest på stranden på fredag :)
Sen fyller jag år om en vecka kommer nog festa röven av mig den dagen för en gångskull, eller min kompis fyllerår dagen innan så vi tänkte festa den 27 sen efter 12 e de den 28 (min födelsedag) haha om ni fattar va ja menar så vi tänkte fira samtidigt haha e taggad :D
omg finns så jävla massa gorillorhär på stranden ouf om ni fattar va ja menar typ biffiga killar och sånt. alltså jag bryr mig inte om andra killar för ja har ju kille men han höraldrig av sig så verkar inte som att han bryr sig om mig så vrf ska ja bry mig lixom, bryr mig inte om du läser dehär men ja antar väl att du inte gör de för du skulle höra av dig så fort du kunde och du har inte gjort de så antar väl att du inte har en data elle nåt, bitch :)
elle nä e inte arg på min pojkvän eller något men saknar han och de fittigt att han nt hör av sig så ja delar med mig av detta t mina bloggläsare för ja vill nog inte hålla inne de mer, får se hur jag reagerar senare om han fortsätter att skita i mig.
ah men orka bry sig love me or leave me, eller så lämnar jag dig.
tänker inte sprida mer negativ energi så ni får bilder från idag...
'
ja värsta putar med läpparna :s haha vart inte meningen usch...inget smink heller haha :D
'
mitt ansikte såg ut som en åsna :(
sanja, finaste på jorden typ... :o
jag blir typ inte brun längre :s e jätte brun nu men vill bli brunare men jag blir ba lite brun när jag solar :S

godmorgon

sitter och äter solrosfrön hahah man blir beroende, igår va jag på stranden och har bränt mitt anikte, jävla röööv! villnt bränna mig för då går färgen bort typdirekt, smörjde in ansiktet o axlarna men de va typ bara där ja brände mig, helt jobbigt haha min näsa e röd :((
vet inte vad som händer idag kanske drar till stan eller något fast de e för varmt för att typ gå runt ute de e 34 grader nu i skuggan, omg. åker till grekland den 10 dom ändrade datumet eller något haha men gött e de :D
haha fan va ful, igår kväll när jag och sanja va ute..
haha vi hittade en katt den typ älskade mig, aww

i serbien

orkar inte blogga eller jo men har inte gjort de vet nt vrf aja e i sebien nu, har tråkigt just nu så bloggar lite haha, vart bara hemma idag nästan hela dagen eller va ute lite med en kompis förut men de för varmt orkar inte va ute, ska t stranden imon iaf va där igår men smörjde in mig så ja inte skulle bränna mig så fick typ ingen färg :( men de gör inget för ja e redan brunare än alla er andra blekisar i sverige :D haha nä skoja men de e ju sant :) nu sitter ja här och väntar på min kompis men hon e fan riktigt seg så jag ska nog duscha, juste ni kan få bilder men min kamra har inget batteri så de blir dåliga mobil bilder, har inte tagit kort så mke för har inte min kamera men aja ...
orkar nt ladda upp fler

akuten igår

Har inte bloggat på länge men har varit sjuk hela veckan, Jag skulle ta ut min p stav för ja fick massa finnar omg, och humörsvängningar och sånt massa grejer iaf så tog dom nt emot mig i nödinge på vårdcentralen så fick åka t bohus dom hade stängt men hon tog ut den ändå haha så snäll :) fick 3 sprutor i ett sår så ja blev typ orolig, sen när ja kom hem efter de började ja frysa och mina ben kändes tvär tunga sen när ja vakna nästa dag hade ja feber magsjuka allt man kan ha hade ont i heela magen och hela kroppen i sklettet och musklerna kunde inte röra mig sen dagen efter så va febern borta men ja kunde nt andas ordentligt spydde massa och sånt, aja whatever åkte in på akuten i kungälv igår vid 10 iaf för ja orkade inte, fick vänta i en timma för att sen få reda på att dom nt kan ta emot mig för ja inte va 16, så fick åka t östra. idioter, de ju typ 20 dagar kvar tills ja blir 16... på östra fick ja iaf hjälp vill inte säga va som hände för de e ganska euw, kom hem vid halv 3 på natten och nu mår ja lite bättre iaf.
Åker på måndag wooho, då blir de massa bloggande :)

RSS 2.0