sorry för dålig uppdatering :(

Har inte uppdaterat för har inte mått så bra, fysiskt mest. Inget jag vill ta upp i bloggen heller fast jag e inte säker på vad det e än. Anywayy idag har ja vart i skolan fuuuck life -.- igår shoppa ja lite med min syster i stan köpte bla löshår äntligen!!! Kom precis hem från solariumet, har solat två gånger idag :o haha tog en promenad med en vän oxå :) mår fotf inte bra så ska gå å äta. Kan visa vad jag köpte senare :p

brunett :D

Haha drev förut, är inte rödhårig, hade bara i rött för att mitt hår inte skulle bli grönt haha!
såhär ser de ut iaf, asfult :)
haha fast tyckte jag passade i rött ändå..

Rödhårig

mitt hår blev missfärgat häromdan, ville inte blogga heller för va så arg. men e rödhårig nu iaf:D
ps. den fula cp tröjan ar jag bara för ja färgar håret i den.

beslutsångest

Vågar inte färga håret :( har köpt hårfärg och så men vågar inte, fuck life.
Haha orkar inte bry mig drar och färgar de nu bloggar mer när jag e klar :D
Kommer inte bli så mörkt, tror jag :)
Såhär e de nu. Kommer dö. vet att ni gillar mitt babyface ;)

Chatta md en dvärg :O

haha va inne på chatroulette med dennis o carl förut på NO:n vi snacka med en dvärg :D ascoolt, fast han ville nt strippa för oss så vi blev besvikna på han.
iaf hittade lite halvtgamla bilder här på datan, vill ha tbx min hårfäärg, ska färga de som på första bilden..







A jag vet jag ser ut som en fjortis lr ngt men skitsamma

Folk gör för mke för uppmärksamhet

Får damp på sånna människor som gör saker bara för att få uppmärksamhet typ rakar av håret lr ngt, typ som emosar gör. Get real bitches ingen bryr sig. Eller typ sånna emosar som skär sig och sånt och sen går och tycker synd om sig själv när dom inte ens e deprimerade lr nånting, typ dom har ett hyffsat bra liv, wtf...hade vart bättre knse om dom va normala -.-' SLUTA FÖRSTÖR ER SJÄLVA FÖR UPPMÄRKSAMHET! Ni får ju mer uppmärksamhet om ni gör något bra ist.


tröött

Kom precis hem från solariumet, ska nog äta frukost och duscha nu snart, är sjukt trött. Älskling åkte imorse för han skulle följa md sin lillebror t träningen lr nåt -.-' elakt.
Nu e jag helt jävla forever alone, ska träffa jannica lite senare tror jag...
vet att mina inlägg är tråkiga men har inte mycket mer att berätta, har bara vart hemma hela lovet..

:)


Oh yeah wake up yeahhhhh

Godmorgon
Fredag den 13de idaaag omg va hemskt :( jag och älsklig ska se på fredag den 13 filmeer, woho...
imorgon har vi varit tsm i ett år och 2 månader :D
fredag den 13 e läskigt, de händer alltid ngt hemskt :( som en gång när jag och Jossan ramla ner i en bäck mitt i vintern det va massa snö ute, vi dog nästan... :((


Ett litet tips till eer ;))

Åhlens brun utan sol e bäst..man blir inte orange eller något, alltså jag brukade bli orange av alla andra men denna e typ mer brun.






Bara för att jag älskar dig (LLLL)





elak tandläkare jag har

omg kl e redan sex :o fan va skumt va nyss hos tandläkarn känns de som...hon ville inte laga min tand för hon tyckte att den va för lite trasig, jävla hora -.- hon slipade den ist så nu e den helt fuckad.
Nu sitter daniel och mobbar mig för att jag skriver om deta han säger att ingen bryr sig om de :( anyway...
solade förut, e brrun nu hihi, nästan iaf ...

hmm vad mer...har inget att skriva typ.. 



FU tandläkare...


boriiing

ont i magen nu efter den jävla filmen från inlägget nedanför detta, älsklingen sover och jag kommer ruttna här. Idag har jag och han bakat, wohoo, not. Jag fick göra allt, han borde verkligen älska mig ..
Imorgon ska jag iväg till tandläkarn, segt at ja ska vakna tidigt nu på lovet -.- eller a tidigt halv elva har jag tid tror jag haha.
Nu ska jag väcka Daniel och göra jag vet inte vad :D
ni får en gammal bild på oss, aw


The bunny game

omfg, såg precis en fucking sjuuk film, eller jag såg minde än halva för den psyka ner mig totalt. Den heter the bunny game hanlar om en prostituerad som blir kidnappad av en lastbilschaufför, den e förbjuden i england för den är så brutal, alltså allt man ser händer på riktigt, det är inga special effekter lr ngt :s Mår ju typ dåligt av att se den, jag brukar inte va känslig när det kommer till skräckfilmer och sånt men den här mindfucka mig...




Riktigt hemsk, A serbian film tex e oxå en sånhär sjuk äckel film, och helt ärligt så skämmer den ut oss serber grovt, ni som har sett den förstår nog varför.
Och Martyrs e oxå sån hemsk, de e sånna filmer som mindfuckar en, man mår nästan dåligt av dom...finns inget mer att säga än EEEEEEEEEEEEEEUUUUWW!


aja ni fick iaf äckel-flm tips....









....

jag har en idiot till pojkvän
ville bara dela med mig av detta,

:(:(:(:(

åååh e så jävla irriterad på min såkallade pojkvän som skulle komma hit för 100 år sen och nu svarar han nt ens på mobileeen ! :@

fresh

Sitter här med ansiktsmask & hårinpackning, ska snart gå ner och sola haha :)
Älsklingen kommer snart hit ska se på film, mysigt :D hoppas han köper med sig ngt gott hahaha...
jävla fitt internet som dampar sönderrr, orkar inte, ha de bra älsklingar.
bloggar mer senare puuss

...


good morning sunshine

Godmorgon, sitter i min säng ska se på supernatural eller ngt snart.
vet inte riktigt va som händer idag, vill sola men sola igår så de ingen bra ide haha :(
mina exem e nästan helt borta nu, vill inte få de igen så tänkte köpa sånna tabletter man inte bränner sig a och inte får exem, hoppas dom funkar iaf...

irriterad

Vet att man inte ska ta upp sånt här i bloggen, men nu gör jag de för ja får damp o ja stör mig som fan, iaf fick precis reda på att några jävla fucktards från nödinge kalla mig för *'ivana fuck alot'' helt seriöst em fan kmr på ngt sånt, VÄX UPP! för de första jag har bara haft sex med 2st som jag va kär i så vadå fuck alot ???? wtf.
Nu för tiden kan man ju fan nt ens ha sex med sin pojkvän för man blir kallad hora eller liknande, vart fan e världen på väg? okej jag knse e pervers o snackar om sex o sånt men de betyder nt att jag knullar mycket. seriöst be real people!
jaja orkar inte ens lägga ner min tid på sånt här men nu vet ni detta iaf, och jag har en pojkvän seriöst de va ngn fucktard som smsa o sa att han va ngn jävla beundrare och han påstog dessutom att ja nt har en pojkvän haha o så sa han att jag ljög om de haha idiot...

kan nån göra min daaag ? ...

Har precis varit o solat, älsklingen följde med mig haha men de tog 100 år att övertala han..
sen åt i pannkakor och nu snart ska han hem och jag vet nt vafan ja ska göra, trååkigt.
gammal bild haha men så vill ja ha min hårfärg typ :)

ändrade planer,

verkar som jannica inte vill åka o bada längre, hon vill dra på fest nu men ja tänker fan inte följa med e trött som fan, tror älsklingen ska komma idag får se vad vi gör, tror de blir film sen ikv lr ngt, sov inte bra inatt pga mitt kliande så ska sova en stund snart tror ja om inte jannica ångrar sig för de hade vart gött å bada idag har ändå inget bättre för mig, men gå ut o festa kan jag inte iaf....

nya bikinisar

Älskar dom här bikinisarna, omg jag dör & nej har ingen underdel :) tog ba nån random bikini underdel, dom kmr iaf från nelly. Och dom passar nt på mig men tänker ha dom ändå bara för dom e vackra :')
Haha ni får bild på dom & min otränade kropp, säg va ni vill i don't give a fuck. ingen e perfekt och ni som tkr de e slampigt lr ngt att lägga ut bilder md bikini kan kyssa min röv för de e de inte, man brukar ju lixom gå runt md de på stranden bland massa folk ?
Sug min kuk alla haters :*
min mage ser tjock ut....
iaf, testade dom bara skulle se om ja kunde ha dom haha.
e helt osminkad btw, ba så ni vet, så ser ja ut utan smink....
HAHAHAH heter de ens bikinisar? whatever...

simhallen idag

Jannica ringde precis haha, hon ville att jag skulle följa md henne o proppen till simhallen, haha kul :)
såklart så sa jag ja haha kul att göra annorlunda grejer ibland, så nu sitter jag här o äter choklad, haha jävla tjockiis :O iaf ska snart klä på mig och sådär sen åka till älvängen och möta dom  fast det e senare för dom slutar halv fyra..
iaf så blir de inget solande för mig idag eller imorgon, får bli på lördag om min hud slutar klia, känns som jag har loppor eller skabb, haha nej usch det e bara för jag har bränt mig och solat 4 dagar i rad i typ 40 minuter, inte bra.
yeeaaah buddy!

damp..

Har inte orkat blogga, seriöst, ska börja blogga ordentligt när ja fått ny data, vilket e snaaaart hoppas jag.
Allvar, min mobil blev snodd i lördags på en fest, alla kände varandra där o så och jag vet vem de va som tog den för jag har fått tbx den men allvar vem FAN snor grejer av folk man känner, måste va riktig luffare. Så jävla falsk och sen så beter han sig som inget har hänt :s WTF jävla idiot...alla falska personer ska bort från mitt liv nununu! orkar inte jävla luffare e så jävla arg, seriöst gå och dö för sånna som dig borde inte finnas, äckel.
säger bara VÄX UPP.
Anyways orkade inte dra t skolan idag för har solat solarium föör mke nu så de kliar som fan nu på hela kroppen, e lite brun nu iaf haha!
här får ni lite bilder på mig & jannica iaf :)

RSS 2.0