im back :D

Hade inte alls internet i grekland de e drf jag inte bloggade, nu e jag iaf tbx i serbien och kommer hem t sverige på lördag tror jag. Hade skit kul i grekland lärde känna massa folk vi drack varje dag va typ aldrig nykter och sov ingenting så nu har jag sovit ut :) tog några kort sen slutade min kamera funka, men min kompis tog massa så ja lägger upp dom när ja fått dom! :) bästa sommaren på läänge, fast ja saknade min pojkvän för mke:( men vi ses snart woho:D <3
 
skriver mer sen eller imon vill typ sova nu e tväär trött :(
 

varför jag inte bloggar...

sitter här och borstar mitt hår, köpte sånna vitamin tabletter för hår & naglar, ni vet? aja iaf mitt hår blir fettigt av dom haha o jag vill inte tvätta de varje dag för de blir slitet, men kmr nog få börja med de haha. Har inte märkt mycket skillnad för ja har bara använt dom i lite mer än en vecka men mitt hår e inte lika torrt iaf så de e bra :)
jag har inte bloggat så mycket vet inte varför, det är inte direkt så att ja inte har tid haha, i början hade ja inte de för ja gjorde massa saker hela tiden typ sola o bada o shoppa o sånna grejer men man tröttnar ju efter ett tag så ja har tatt de lugnt hela denna veckan.
 
men jag ska börja blogga mkt mer nu, ska byta bloggportal oxå för blogg.se SUGER! hehe men ja ska gå och lägga lite hårinpackning i håret sen duscha och gå ut lite orkar inte va innnee :D runt 37 grader här just nu, man orkar inte ens gå ut på dagen om man inte ska bada haha.
 
 
 
 
 
 

tråkigt:D

sitter och chattar med min älskade pojkvän nu, saaaknar han sjukt mke synd att han inte kunde följa med :(
orkar inte ens blogga gör detta inlägget ba för ni ska veta att ja lever.
 
& jag äääääääääälskarrr Daniel mest av allt bara så alla bitches vet de :) pusss 
 
 
& ja jag har daniels kalsonger på mig hihi älskar dom :D
 
 

Världens vackraste kvinna

enligt mig iaf...
 
 
Kourtney Kardashian, min förebild :D tycker hon e mycket finare & ser mycket naturligare ut än Kim:)

RSS 2.0